Casa din localitatea Filipesti de Targ, satul Bratasanca

Preţ140157RON
Romania Romania - Prahova | 2 years ago | Case - Vile de vânzare | Produs Folosit |

Casa din localitatea Filipesti de Targ, satul Bratasanca Casa din localitatea Filipesti de Targ, satul Bratasanca Casa din localitatea Filipesti de Targ, satul Bratasanca
An constructie
Casa
mp
Teren
mp
Etaj
Camere
Compartim.
-
Stare
-
Mobilat
-

Proprietatea este situata intr-o zona rezidentiala semi-centrala din localitatea Filipesti de Targ, satul Bratasanca. Proprietatea este formata din teren intravilan si constructiile aferente. Terenul este fara denivelari, cu forma regulata, are deschiderea de 12 m si lungimea de 35 m si este imprejmuit cu gard si porti metalice. Acesta este racordat la reteaua electrica, reteaua de gaze si apa.

Cladirea cu destinatie rezidentiala are suprafata desfasurata de 98 mp. Constructia are fundatii continue din beton, structura din beton armat, inchideri din caramida, sarpanta din lemn si acoperis din tabla. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Pe teren se mai afla constructii anexe cu suprafata de 24,5 mp avand zidaria de caramida, cu acoperis tip sarpanta din lemn si invelitoare din tabla. Pardoseala in camere este din parchet natural iar in baie si bucatarie este placata cu gresie. Tamplarie exterioara este din profil PVC cu geam termopan.

Acest anunt este doar cu titlu de prezentare si nu reprezinta o oferta de a contracta. S.C. Suport Colect S.R.L. nu are nicio raspundere in legatura cu continutul acestui anunt, iar orice intelegere comerciala este strict conditionata de obtinerea prealabila a aprobarilor relevante de catre S.C. Suport Colect S.R.L.


Alte Anunțuri ale utilizatorului BCRLicitatii

Firstlook.ro ati ofera posibilitatea de a publica un anunt gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator. Daca totusi doresti sa-ti crezi un cont, vei avea posibilitatea de a modifica, dezactiva s-au sterge anuntul tau.

Vanzator de top


BCRLicitatii
BCRLicitatii


Emag