Imobil situat pe Splaiul Protopop Melatie Draghici

Preţ80400EUR
Romania Romania - Timis | 2 years ago | Apartamente de vânzare | Produs Folosit |

Imobil situat pe Splaiul Protopop Melatie Draghici Imobil situat pe Splaiul Protopop Melatie Draghici Imobil situat pe Splaiul Protopop Melatie Draghici
An constructie
Casa
mp
Teren
mp
Etaj
Camere
Compartim.
-
Stare
-
Mobilat
-

Imobilul este situat central, intr-o zona cu trafic redus pe Splaiul Protopop Melatie Draghici. Amplasarea langa Bulevardul Tache Ionescu, o artera principala a orasului, asigura o legatura rapida cu principalele obiective ale orasului. In imediata apropiere sunt amplasate statii de calatori pentru mijloacele de transport in comun (autobuz 46, troleibuz 11, tramvai 2 si 6). Apartamentul este decomandat si este compus din hol, bucatarie deschisa, living, dining, dormitor si baie. Bucataria este complet mobilata si utilata cu electrocasnice Ariston – gama de lux (plita, cuptor electric, hota, frigider incorporabil, masina de spalat vase).

Apartamentul dispune de finisaje de buna calitate: pereti interiori finisati cu vopsea lavabila; usi celulare de interior; tamplarie exterioara din profile PVC cu geam termopan; rulouri electrice; tamplarie interioara cu furnir natural; parchet triplustratificat in camere, gresie si faianta in baie si bucatarie; obiecte sanitare portelanate Duravit in baie; usa intrare din cadru metalic; aer conditionat, videointerfon.

Pretul nu include TVA, cota TVA poate fi 5% sau 24%, in functie de criteriile legislative in vigoare.


Alte Anunțuri ale utilizatorului BCRLicitatii

Firstlook.ro ati ofera posibilitatea de a publica un anunt gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator. Daca totusi doresti sa-ti crezi un cont, vei avea posibilitatea de a modifica, dezactiva s-au sterge anuntul tau.

Vanzator de top


BCRLicitatii
BCRLicitatii


Emag